Nieuw online: Bever Innovations

Nieuw online: Bever Innovations

< 1 min.
Geschatte leestijd

Bever Innovations levert sinds 1996 hoge kwaliteit LED-oplossingen voor de benzine-retailmarkt. Zo wordt de I-Catcher LED display voor prijzenborden in meer dan 40 landen gebruikt. In 2009 is Bever Innovations door de Europose Commissie officieel erkend als ‘Greenlight Endorser’ voor haar inspanningen op het gebied van energie zuinige verlichting.

De nieuwe website, in het Nederlands en Engels, is sinds maandag online en is volledig beheerbaar via Webkey Live. Tevens bevat de website nieuwsbeheer, productenbeheer, referentiebeheer en de nieuwsbriefmodule ‘Mailkey’.

Bekijk de nieuwe website van Bever Innovations: www.beverinnovations.com

Wil jij weten hoe jouw organisatie online succesvol wordt?

Download ons 7-stappenplan als e-book

Please wait...

Thank you for sign up!

Je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mailbox.