universal-analytics

Gebruik je Google Analytics? Stap dan nu over op Universal Analytics

Met Universal Analytics heb je meer inzicht in het echte gedrag van je bezoeker. Deze vernieuwde versie van Google Analytics houdt rekening met hoe de bezoeker je website bezoekt en welke offline kanalen ook het rendement beïnvloeden. Daarnaast is Universal Analytics ook een stuk gebruiksvriendelijker.

heartbleed-virus

‘Heartbleed’-bug

Op 7 april werd de ‘Heartbleed’-bug gepubliceerd, dit is een kwetsbaarheid in de programmatuur van OpenSSL.

header

Nieuw online: Mocca d’Or

Overheerlijke koffie verdient een overheerlijke website. Zo gezegd, zo gedaan; de nieuwe website van Mocca d’Or is online! We hebben uitgekeken naar de lancering van deze website …

shutterstock_166285193

Smaakt jouw content naar spruitjes?

Bleehh, spruitjes. Vies! Grote kans dat je gasten direct weer omdraaien als ze een pan spruitjes op het vuur zien staan. Wist je dat hetzelfde geldt voor website bezoekers die onaantrekkelijke content gepresenteerd krijgen? Maak daarom gebruik van de nodige smaakmakers!

shutterstock_177839108

Daddy on the dancefloor!

Eerst Hyves, toen Facebook en Twitter, nu Instagram. What’s next?

Windows XP

Het einde van Windows XP II

Een maand geleden schreef ik een blogje over het einde van Windows XP. Inmiddels is het een week geleden dat de ondersteuning voor Windows XP door Microsoft is afgelopen en ik vroeg me af hoeveel Windows XP gebruikers daadwerkelijk zijn overgestapt naar een nieuw besturingssysteem.

twitter

“Je was een beetje dom”: 10 Twitter-blunders

Zeven jaar geleden – toen ik nog student was – zat ik in een hoorcollegezaal te luisteren naar een saaie presentatie. Ik gooide mijn frustratie direct op het nieuwe social media-platform Twitter, maar wist niet dat de docente ook een pionier op dit platform was. Het resultaat: mijn tweet verscheen op het grote scherm, en ik kon mijzelf wel voor mijn hoofd slaan. Maar er zijn nog grotere blunders op Twitter!

shutterstock_126301235

De grote voorjaarsschoonmaak: 4 opruimtips voor je AdWords campagne

Het voorjaar is in aantocht. Het perfecte moment om eens flink de bezem door je huis te halen. En als je dan toch bezig bent met schoonmaken, is het een kleine moeite om direct je AdWords campagne wat op te schonen. Ik geef je vier handige tips die je hierbij helpen!

gilberto

Twitter komt met nieuwe profielpagina en het is ‘verzuckerbergd’!

Op het eerste oog lijkt dit de nieuwe profielpagina van een willekeurig Facebook-account, maar niets is minder waar. Binnen nu en een paar maanden gaat iedere Twitter-profielpagina er op deze manier uitzien. Daarmee wordt Twitter steeds meer ‘verzuckerbergd’.

shutterstock_162487649

Drie offline manieren om meer volgers op Twitter te krijgen

Maak je gebruik van Twitter, dan is het belangrijk om een (groot) aantal volgers te hebben om zo je bereik te vergroten. Natuurlijk wil je wel relevante volgers hebben, die je overigens ook offline kunt verzamelen. Hoe je dat doet, lees je hier.

shutterstock_146545634

Presteren jouw AdWords advertentieteksten optimaal?

Regelmatig je AdWords campagne nalopen, is erg belangrijk, want dit zorgt voor betere resultaten. Eén van de zaken waar je naar moet kijken, zijn je advertentieteksten.

shutterstock_117753853

Zuurstof 2.0

Wetenschappelijk aangetoond! Wereldwijd ontstaat er een nieuw soort zuurstof genaamd ‘information oxygen’.

shutterstock_133202732

9 mind blowing statistieken over online zoek- en koopgedrag

Samen met Rauric bezocht ik het Google Partners Event, waar we heel wat verbazingwekkende statistieken te horen kregen. In dit blog een selectie van 9 van deze statistieken.

shutterstock_150201560

Onderwerp voor een blog nodig? Vraag het Yahoo Answers

Zit je om een onderwerp verlegen om over te schrijven? Gebruik dan Yahoo Answers om wat inspiratie op te doen. De uitgebreide database met vragen bevat voor werkelijk elk bedrijf inspiratie.

comingsoon

Coming summer 2014!

De moto360, powered by Android Wear, is een echt hebbedingetje voor de Android liefhebber!